ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Μέσω της καλωδίωσης του αυτοκινήτου μεταφέρονται όλα τα σήματα και οι πληροφορίες για να μπορέσουν τα συστήματα να λειτουργήσουν ομαλά μεταξύ τους. Η οποιαδήποτε φθορά της καλωδίωσης θα μπορούσε να επιφέρει την ακινητοποίηση του οχήματος ή σοβαρές δυσλειτουργίες.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Αυτονόητο είναι ότι χωρίς φωτισμό στο όχημά μας δεν μπορούμε κυκλοφορήσουμε.
Δεν αρκεί να λειτουργούν μόνο όλες οι λυχνίες του αυτοκινήτου μας, θα πρέπει και όλα τα φώτα μας (ενδεικτικά, πορείας, προβολείς, πέδησης, κατεύθυνσης) να είναι σωστά ρυθμισμένα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων γίνονται όλες οι διεργασίες για τη λειτουργία του αυτοκινήτου, από το απλό άναμα της πλαφονιέρας μέχρι τη διαχείριση του καυσίμου στον κινητήρα, το ABS, το ESP, τους αερόσακους κλπ.
Είναι λοιπόν μονόδρομος η σωστή λειτουργία τους

 

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικός έλεγχος με σύγχρονα μηχανήματα για να ξέρετε τι βλάβες έχει καταγράψει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σας.

ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος σε όλα τα ηλεκτρολογικά μέρη του αυτοκινήτου σας για τυχόν δυσλειτουργίες.

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για τροχόσπιτα, σκάφη αναψυχής, τρέιλερ και μπαγαζιέρες.

Ζητήστε μας προσφορά

 

ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ

  • Καθόλου τυχαίο το όνομά του αφού στα σύγχρονα αυτοκίνητα όλες οι λειτουργίες διαχειρίζονται από αυτόν.

  • Είναι σημαντικό να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα διαγνωστικός έλεγχος και ανάλυση των καταγεγραμμένων σφαλμάτων γιατί έτσι έχουμε πλήρη εικόνα των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου μας και μπορούμε να αποφύγουμε σημαντικές βλάβες που πιθανόν να προκύψουν.

Μπείτε στη μεγάλη μας παρέα στο facebook και θα ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις νέες τεχνολογίες του αυτοκινήτου.